maanantai 2. syyskuuta 2013

Syyskuun ruokahaaste pallona

Kuten mainitsin, ruhtinattaren lakka-valkosuklaapiirakka voitti elokuun ruokahaasteen. Suurkiitokset kaikille ruhtinatarta tukeneille! Lupaukseni mukaisesti joudun voiton takia Hämeeseen asti leipomaan piirakoita verraten tärähtäneelle retkueelle. Oma haastepostaukseni on laitettava ilmoille jo nyt, sillä äkkäsin, että jätän tietokoneen taakseni ainakin täksi viikoksi.

Minulla oli valtava vaikeus valita ruokahaasteen aihetta, sillä keksin monta loistavaa! Toivottavasti voitto vielä joskus lankeaa kohdalleni. Ihan älyttömästi haluaisin tietää, millaisia haastevastauksia tulisi siihen aiheeseen, joka jäi tällä kertaa kakkoseksi.



Ruokahaasteen aiheeksi teille asetan Palloja ja pyöryköitä.
Siitä, ovatko muodot raaka-aineissa vai valmiissa annoksessa, päätät sinä! Odotan innolla, johtavatko ajatukset ennemmin raakasuklaapalleroihin, lihapyöryköihin vai kuplajuomaan.

Ruokahaasteen säännöt:

Ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt, blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi. Osallistua voi vain yhdellä ruoalla per blogi. Jos haasteruoan resepti ei ole itse keksitty, on kohteliasta mainita ohjeen alkuperä.

Haasteeseen ilmoittautuminen tapahtuu 1.9.-22.9.2013 välisenä aikana. Myös haastepostauksen tulee olla julkaistu tuolla jaksolla, vanhoilla bloggauksilla ei siis voi osallistua. Haastepostauksen osoite (URL) ilmoitetaan kommenttina tähän kirjoitukseen.

Haasteeseen osallistuessaan bloggaaja antaa luvan myös lähetetyn linkin takaa mahdollisesti löytyvien kuvien käyttöön ja niiden koon muuttamiseen haasteruokien yhteenvedossa.
Haasteeseen määräajassa ilmoitettujen ohjeiden yhteenveto julkaistaan 23.9.2013, jolloin alkaa myös äänestys. Kisan järjestäjänä en osallistu äänestykseen enkä varsinaiseen kilpailuun.

Äänestysaika päättyy 29.9.2013 ja voittaja julkistetaan 30.9.2013.

Syyskuun 2013 ruokahaasteen voittaja järjestää lokakuun 2013 ruokahaasteen. Voittajan tulee julkaista uusi haaste blogissaan viimeistään 5.10.2013. Jos näin ei käy, järjestelyvastuu siirtyy toiseksi tulleelle, sen jälkeen kolmanneksi sijoittuneelle ja niin edelleen.


Ruokahaastehistoriikin löydät täältä. Kuvituksena postauksessa on osallistumisinspiraatiota lietsomaan kaikki pallomainen syötävä, jonka rajoitetusta kuva-arsenaalistani löysin.

20 kommenttia:

  1. Eiköhän tähän jotain keksi ;)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut elokuun ruokahaasteen voitosta :)

    VastaaPoista
  3. Onnea! Mukana. Mä yritin tehdä niin pyöreitä kuin ikinä mahdollista. Mutta todella maistuvia pyöreitä. Chili twistillä! Espanjalaiset lihapullat ihqulla tomaattikastikkeella. http://www.habanerokitchen.com/2013/09/espanjalaiset-pyoreat-lihapullat-chili.html

    VastaaPoista
  4. Onnittelut! Minäkin ajattelin taas pitkästä aikaa liittyä seuraan mustikka-basilikakastikkeella höystetyillä ruusu-vadelmasorbettipallosilla: http://mammituokkonen.blogspot.fi/2013/09/rose-raspberry-sorbet-with-bilberry.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Näyttääpä hyvältä, tervetuloa joukkoon!

      Poista
  5. Mahtuukos nämä pyöreät ja kaiken maailman Gwyneth Paltrowillekin soveltuvat pyörylät mukaan :-) ?

    http://www.andalusianauringossa.com/2013/09/kukkakaalisushia.html

    VastaaPoista
  6. Meikäläisen haasteruoassa pyörykän virkaa toimittaa kriikuna!

    http://hannansoppa.com/2013/09/14/kriikuna-siella-kriikuna-taalla-kriikuna-aamiaiskakun-paalla/

    VastaaPoista
  7. Meillä pyörykkä on inkiväärijäätelön muodossa :)

    http://52weeksofdeliciousness.com/2013/09/15/makumatkalla-aasiassa/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkivääri maustaakin haastetta mukavasti, kiitos osallistumisesta! :)

      Poista
  8. Osallistun mansikkaleivoksilla :-)

    http://sokerivaltakunta.blogspot.fi/2013/09/mansikkaleivos.html

    VastaaPoista
  9. Viimehetken kisaaja ilmoittautuu.

    Perinteiset knocchit ottivat ja muuttuivat pyöreämpään muotoon sekä valmistuivat ilman perunaa ruisjahuhoista, pinaatista ja kotitekoisesta ricottajuustosta. Ruukiset pinaatti-ricottaknocchit siis :)

    http://kontulassa.blogspot.fi/2013/09/rukiiset-pinaatti-ricottaknocchit-ja.html

    VastaaPoista
  10. Do you have ɑ spam problem oո this blog; І also am
    a blogger, and I was wanting to know your situatiߋn; many of us have crеated some nіce pгoϲеdures and we are looking to exchange strategіes
    with othеr folks, why not shoot me an email if interested.



    Feel free to surf to my weƅ blog: acne no more free

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...